Коли на лизинг – всичко, което трябва да знаеш

Всички видове автомобили

Финансираме всички видове коли на лизинг – без ограничение във възрастта.

Без излишни въпроси

Кандидатстваш само с лична карта. Без да доказваш доход!

Искаш кола на лизинг?

Ако търсиш за закупиш коли на лизинг , ние ще ти дадем фиксирана лихва за целият период на лизинга. По този начин ще си сигурен, че  разходите ти няма да се увеличат и ще може да си изготвиш стабилен финансов бюджет.

Без риск от увеличение на разходите

Ние предлагаме лизинг за закупуване на автомобил или друго превозно средство с фиксирана лихва за целият период на договора и равна месечна вноска.

Какво означава това?

Ти ще заплащаш равна месечна вноска през целият период на договора до неговото пълно погасяване. За разлика от повечето банки и лизингови дружества, не носиш лихвен риск при покачване на основните лихвени проценти. Ако референтните лихвени проценти (например EURIBOR) се покачи, твоята вноска няма да се промени, а ще остане същата, каквато сме уговорили при подписване на договора за лизинг. По този начин може да закупиш мечтаната си кола на лизинг и да имаш пълно спокойствие за твоите бъдещи разходи.

Ясни и прозрачни условия

Можеш да бъдеш спокоен, че при нас няма скрити такси – размерът на вноската по твоя лизинг ще бъде този, който е уговорен при подписване на договора. Важно е да знаеш, че в някои случаи ние начисляваме допълнителни такси. Такива случаи са например, когато трябва да се извади дубликат на ключа на автомобила, ново пълномощно и други. Запознай се подробно с всички такси преди да подпишеш договора си за лизинг на страницата с нашата Тарифа.  

Купи нов или употребяван автомобил

С наша помощ може да закупиш мечтаната кола на лизинг – независимо дали е нова или употребявана. Ние финансираме всякакъв вид употребявани автомобили, които са на възраст до 20г.

Какъв ще е размера на вноската ми?

Размера на вноската по твоят договор за лизинг ще се определи от конкретната цена на автомобила, първоначалната вноска, която ще направиш, както и срока на договора.

Типичен пример за оскъпяване по авто кредит:

Купуваш автомобил за 12 000 лв и период на лизинга 48 месеца. При самоучастие в размер на 30%, твоето самоучастие ще е 3 600лв., а размерът на лизинга ще е за сума от 9 400 лв. Твоята вноска ще бъде в размер на 411 лв на месец. В този случай общата сума, която трябва да заплатиш, ще бъде в размер на 19 728 лв. Годишният процент на разходите (ГПР) в посоченият пример е 49.87%.

Съгласно нормативната уредба, tiberus.bg сме задължени да изпращаме информация за текущият статус по твоят кредит към Централният кредитен регистър администриран от Българска Народна Банка. Ако не изплащаш своите вноски съгласно погасителният план, ние сме задължени да докладваме това обстоятелство. Например, ако забавиш вноската си с 60 дни, това ще бъде отразено по твоята партида в Централен кредитен регистър.

Ако не плащаш вноските по своя лизинг, това ще доведе до влошаване на твоята кредитна история. Това значително ще намали шансовете ти да изтеглиш кредит от банка или друго лизингово дружество. Затова винаги обслужвай редовно лизинга си.

Преди да вземеш кола на лизинг, помисли внимателно какво е финансовото ти състояние.  Ако закупиш автомобил на изплащане и не плащаш редовно своите вноски, това ще доведе до начисляване на допълнителни разходи по твоят договор за лизинг. Ще начислим допълнителна лихва за всеки ден в забава съгласно определената в закона лихва. В случай че е необходимо да поемем принудителен контрол над превозното средство, това може да доведе за допълнителни разходи за теб. Пълният списък с разходи при неизпълнения на договора за лизинг е посочен в нашата Тарифа.

Кола на лизинг – подходящо ли е за мен?

Tiberus.bg е иновативна ФинТех компания, която позволява на своите клиенти да вземат кола на лизинг като кандидатстват на нашият бързо и лесно – изцяло онлайн. Иновациите, които сме внедрили в нашите процеси, ни позволяват висока степен на автоматизация при вземането на решения.

Ние използваме алтернативни данни за оценка на кредитната способност на всеки лизингополучател. По този начин не се налага потенциален клиент да има добра кредитна история или постоянен доход. Тиберус.бг предоставя коли на лизинг и на лица без доказуем доход в страната.

Когато вземаш кола на лизинг или друг вид кредит, винаги обмисляй внимателно решението си!Задължително проучи историята и репутацията на финансовата институция, която ти предоставя лизинга. Прочети всички условия по договора за лизинг. Не бързай да вземаш лизинг от първата лизингова компания, която те одобри, защото това може да бъде скъпо решение в дългосрочен план.

Когато купуваш кола на лизинг, отдели достатъчно време да прегледаш щателно желаното от теб превозно средство. Никога не се доверявай на сто процента на търговци на коли, които продават коли в излъскан търговски вид. Някои търговци са известни със своите нелоялни практики, с които подвеждат клиентите да направят неправилен избор при покупка на автомобил. Ако имаш възможност, провери колата в доверен сервиз преди да направиш покупката. Това може да ти спести много ремонти и главоболия в последствие.

Tiberus.bg е търговска марка на финансовата институция Стик Кредит АД. През годините ние сме изградили дългосрочни взаимоотношение с нашите клиенти, които са базирани на прозрачност и доверие. Считаме, че чрез тиберус.бг ние предоставяме възможност на повече хора да закупят мечтаната кола на лизинг.

Свържи се с нас

Тел: 070010514

e-mail: info@tiberus.bg

Работно време:

Понеделник – Петък:

от 09:00 до 18:00 часа

Събота – Неделя:

от 10:00 до 18:00 часа

Избери си автомобил

Можеш да вземеш кола на лизинг от tiberus.bg бързо и лесно. Харесай си обява в сайт за коли или от частен търговец, и попълни нашата кратка форма за кандидатстване. Ние ще се свържем с теб, за да обсъдим условията.

Ако нямаш линк към обявата, не се притеснявай. Може да попълниш формата за кандидатстване и без него.

Scroll to Top